IT

Planering, utveckling och underhåll

Vi erbjuder planering och utveckling av ditt datasystem, nätverk, servrar och brandväggar vare sig du har ett befintligt system som behöver utvidgas, eller förnyas. Om du behöver ett helt nytt system så hjälper vi till. Saknar ni någon som underhåller erat system? Vi kan underhålla erat system till ett förmånligt pris på en professionell nivå. Vi skräddarsyr underhållet enligt erat behov och önskemål.

Försäljning

Naturligtvis kan vi även sälja de produkter ni kan tänkas behöva. Vi kan erbjuda alla de stora märkena som HP, Dell och Fujitsu mfl. vad gäller datorer och servrar. Nätverksprodukter från tex. Cisco och HP.

Anti-virus

Ab MannerCorp Oy Ltd kan erbjuda ditt företag den nya generationens Anti-Virus system från inhemska F-Secure Oyj, Protection Service for Business är den produkt, som idag växer snabbt pga. av de enkla systemet att övervaka företagets datorer, om du är i "Small-to-mid size" storlek på företag. Ab MannerCorp Oy Ltd, som i detta fall är din återförsäljare, har möjlighet att övervaka era datorer, vilket normal ingår i ett underhållsavtal.

För privatpersoner också

Naturligtvis utför vi arbete och försäljning åt privatpersoner också.
För Ab MannerCorp Oy Ltd är alla kunder lika viktiga, vare sig det är en dator som är sönder, eller ett helt nätverk, som är ur funktion. Så är just det problemet viktigast för just dig och då finns vi till hands för att lösa detta problem åt dig.

it5 logo